« Terug naar wijntips

Event 'Wine & Dine', in samenwerking met La Descente Du Pont

In samenwerking met Wijnen Lippens stelt Restaurant La Descente du Pont u voor:
een uitgebreid 6-gangen menu met passende wijnen, zorgvuldig geselecteerd in overleg met het befaamde wijnhuis Barton & Guestier.

vrijdag 24 april 2020, om 19u30
€75 per persoon met passende wijn per gerecht (tot en met de koffie)
€65 per persoon met BOB-arrangement (proefertjes of non-alcoholisch)

Claire Millour, Export Manager België, voor Barton & Guestier zal bij ieder gerecht de geselecteerde wijn beknopt voorstellen.
Er is ook mogelijkheid tot aankoop van deze wijnen.

Wees er snel bij, de plaatsen zijn beperkt.
Reserveren kan telefonisch 056 45 62 75 of via e-mail info@ladescentedupont.be.
 
MENU 
 
Bubbels naar believen met wachtbordje
Louis Përdrier – Brut excellence
 
Carpaccio van rundskraai, vinaigrette met sjalot, avocado, appelkappers
B & G Bistro Pinot Noir 2018
 
Asperges à la Flamande, grijze garnalen
Domaine La Gardie Chardonnay 2017 
 
Vol-au-vent op wijze van de chef, mousseline saus
B&G Pouilly Fuissé Hautes Vignes 2017
 
Filet van lam met bijhorende jus, zuiderse ratatouille, gegratineerde aardappel
Héritage 292 
 
Lopend chocolade gebakje, sorbet van rood fruit
Louis Perdriier Rosé Excellence
 
Koffie en versnapperingen 
  


« Terug naar wijntips | Print deze pagina