« Terug naar wijntips

The Herbalist, ultra premium organische gin

Deze unieke gin is het gevolg van een samenwerking tussen master distillers, mixologen en het R&D team van KeyPharm, een bedrijf gespecialiseerd in geneeskrachtige planten en kruiden.
Vijftig zorgvuldig geselecteerde planten en kruiden (botanicals) zijn opgenomen in deze 100% natuurlijk organische gin! Na een bijzondere destillatie en rijping in traditionele koper vaten, is het resultaat een gin met fijne en delicate aroma's, complex, maar toch evenwichtig.

Degustatie

Uitgesproken aroma's van kruiden (juniper, peper, gember, rozemarijn, angelica, gentiaan, kardemom, koriander, marjolein, enz.), Met ondertonen van bloemen (lavendel, roos, enz.), De geur van bladeren (eucalyptus, dennen, mirte , groene thee, enz.) en hints van citrusvruchten (limoen, mandarijnen) en bessen (acai, maqui, enz.).

De Herbalist kan op vele verschillende manieren worden geserveerd. Dus laat je creativiteit los en maak je eigen 'perfecte mix'.

Op de klassieke manier 'Gin & tonic' met een keuze aan garnituur uit de lijst van botanicals of gemixd in een cocktail. Op de website www.theherbalist.be vind je voldoende inspiratie. Het is aan jou!


« Terug naar wijntips | Print deze pagina

Breng een bezoekje aan onze winkel

Otegemstraat 192
8550 Zwevegem

Onze openingsuren 

  • woensdag en vrijdag van 17u tot 19u
  • zaterdag  van 9u tot 12u15 en van 14u tot 17u.
  • Op afspraak: 0477 59 86 63

Op onze webshop kunt u 24/24, 7/7 bestellen. Na betaling doen wij er alles aan om uw levering zo vlug mogelijk te bezorgen, gegarandeerd binnen de 3 werkdagen.


Herroepingsrecht

Indien de bestelde producten niet aan de verwachtingen van de klant voldoen, kan de klant de goederen binnen 14 werkdagen na ontvangst terugsturen en dit mits overhandiging van uw bestelbon en de leveringsnota van de verzendingsdienst. U kan dit doen door dit modelformulier te downloaden. Wij zullen uw bestelling terugbetalen zodra wij het geretourneerde artikel ontvangen. U zal de verzendingskosten betalen om het product terug te sturen. Gepersonaliseerde producten vallen echter niet onder deze regeling, evenmin voor producten wanneer de verzegeling na de levering is verbroken.

Maatschappelijke zetel

Wijnen Lippens
Stelico bvba
Sint-Denijsstraat 2
8550 Zwevegem

Btw BE 0826122571

stefaan@wijnenlippens.be
Stefaan Lippens Tel. 0477 598 663 

© Wijnen Lippens | Over ons | Links | Herroepingsrecht, betaling & levering| Privacy beleid | Cookie beleid | Algemene voorwaarden
Stelico bvba - BTW BE 0826.122.571 - Alle vermelde prijzen op artikelen zijn incl. btw, excl. verzendingskosten.

Webdesign Weblounge